Tricolorul de care se tem belgienii înainte de meciul cu România: ”Iordănescu poate să mai scoată un iepure din pălărie!”

Romania Belgia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 20:29
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 20:29

România își continuă parcursul la EURO 2024 cu duelul contra Belgiei, programat sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

În primul meci la turneul final, tricolorii au învins-o categoric pe Ucraina, scor 3-0, în timp ce Belgia a pierdut cu 0-1 în fața Slovaciei.

Belgienii au analizat echipa națională a României înaintea meciului direct și au tras cu ochiul și în presa din România în legătură cu diverse schimbări ce pot apărea în primul 11 aliniat de Edi Iordănescu.

Belgienii se tem de Valentin Mihăilă

Așa cum s-a discutat intens în ultima perioadă, belgienii au observat că mai multe voci din fotbalul românesc l-au cerut pe Valentin Mihăilă în locul lui Florinel Coman, în flancul stâng al ofensivei.

O echipă câștigătoare nu se schimbă? Un jucător cu profilul lui Doku o poate ajuta pe România să îi învingă pe Diavolii Roșii”, au titrat belgienii de la walfoot.be.

Belgienii consideră că Valentin Mihăilă poate fi asul din mâneca lui Edi Iordănescu și se tem că extrema celor de la Parma va trece cu ușurință de defensiva lentă a belgienilor.

România a provocat unul dintre primele rezultate șocante la acest EURO, după ce a învins-o pe Ucraina cu 3-0, dar Edi Iordănescu poate să mai scoată încă un iepure din pălărie și la meciul contra Belgiei.

Conform presei din România, introducerea lui Valentin Mihăilă ar trebui să fie singura schimbare făcută pentru meciul cu Belgia, un jucător care poate profita de apărarea noastră lentă. Introdus pe teren în ultima jumătate de oră din meciul cu Ucraina, extrema Parmei este pur și simplu cel mai rapid jucător de la acest EURO.

Mihăilă a atins 35,9 km/h la prima sa apariție. Al doilea jucător în acest clasament? Un anume Jeremy Doku, care a atins 35,3 km/h, la egalitate cu danezul Rasmus Hojlund. Meciul de mâine poate fi un duel de viteză între Mihăilă și Doku”, au scris cei de la walfoot.be.

Clasamentul în grupa E

1. România - 3p (un meci, golaveraj +3)

2. Ucraina - 3p (două meciuri, golaveraj -2)

3. Slovacia - 3p (două meciuri, golaveraj 0)

4. Belgia - 0p (un meci, golaveraj -1)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!