Selecționerul Ucrainei păstrează misterul înaintea meciului cu România. Întrebarea la care a refuzat să răspundă

Andriy Lunin EURO 2024 Sergiy Rebrov Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 21:28
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 21:27

Sergiy Rebrov (50 de ani), selecționerul Ucrainei, a susținut o conferință de presă cu o săptămână înaintea duelului cu România de la EURO 2024 (luni, ora 16:00, la Munchen, în direct pe PRO TV și VOYO).

Ucraina este una dintre puținele echipe care dispută în această perioadă nu două, ci trei partide amicale înainte de EURO 2024. După remiza cu Germania (0-0) și eșecul contra Poloniei (1-3), naționala condusă de Rebrov va disputa o partidă de verificare împotriva Moldovei, marți, de la ora 18:00.

Sergiy Rebrov, întrebat cine va fi portarul Ucrainei de la EURO 2024

Naționala Ucrainei a sosit luni la Chișinău, iar Sergiy Rebrov a susținut o conferință de presă. Întrebat cine va fi portarul titular de la EURO 2024, selecționerul a refuzat să ofere un răspuns clar, transmițând doar că Andriy Lunin va apăra în amicalul cu Moldova.

"Toată lumea știe că Lunin va apăra mâine. Cine va fi primul la EURO? Fiecare și-a primit șansa, iar Lunin va fi mâine titular. Mă bucur că avem trei portari de valoare", a spus Rebrov, potrivit sport.ua.

În amicalul cu Germania, Ucraina a mizat între buturi pe Anatoliy Trubin (22 de ani), de la Benfica, în timp ce la partida cu Polonia a apărat Georgiy Bushchan (30 de ani), goalkeeper-ul lui Dinamo Kiev. La duelul cu Moldova va veni rândul celui de-al treilea portar din lot, Andriy Lunin (25 de ani), proaspăt câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid.

  • 11 meciuri a strâns Lunin la naționala Ucrainei până în prezent. El a fost integralist în ambele dueluri de baraj pentru calificarea la EURO 2024, contra Bosniei (2-1) și Islandei (2-1).
  • 31 de partide a avut Lunin în poarta lui Real Madrid în ultima stagiune
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!