Rebrov explică de ce l-a scos din poartă pe Lunin după dezastrul contra României

Andriy Lunin Anatoliy Trubin Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 20:29
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 20:29

Andriy Lunin (25 de ani), portarul legitimat la Real Madrid, a fost trecut pe banca de rezerve la naționala Ucrainei după eșecul cu România de la EURO 2024, 0-3.

Lunin a fost titular în primul meci al Ucrainei din grupa E. Portarul de la Real Madrid a fost considerat vinovat pentru primirea a două goluri, cel al lui Nicolae Stanciu și cel al lui Răzvan Marin, iar selecționerul Sergiy Rebrov a mutat rapid. Vineri, la victoria contra Slovaciei (2-1), în poarta Ucrainei a apărut Anatoliy Trubin (22 de ani), de la Benfica.

Rebrov explică de ce l-a scos din poartă pe Lunin după dezastrul contra României

La finalul meciului cu Slovacia, Rebrov a fost întrebat de ce a ales să îl trimită pe Lunin pe banca de rezerve după meciul cu România. Selecționerul a invocat prestația bună a lui Trubin din partida amicală cu Germania (0-0), disputată pe 3 iunie.

"De ce am schimbat portarul după meciul cu România? Eu mă bucur că avem parte de o competiție puternică printre portari. Trubin a meritat să joace după prestația contra Germaniei. A fost foarte liniștit și putea fi titular chiar și înaintea acestei partide cu Slovacia", a spus Rebrov.

  • 4 parade a avut Trubin în meciul cu Slovacia

Trubin este acum favorit să apere poarta Ucrainei și la ultimul duel din grupă, contra Belgiei, miercuri, de la ora 19:00.

Clasamentul în grupa E de la EURO 2024

  • 1. România - 3p (un meci, golaveraj +3)
  • 2. Ucraina - 3p (două meciuri, golaveraj -2)
  • 3. Slovacia - 3p (două meciuri, golaveraj 0)
  • 4. Belgia - 0p (un meci, golaveraj -1)

VIDEO Rezumat Slovacia - Ucraina 1-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!