Scandal uriaș la EURO 2024! Un antrenor este acuzat că a violat o tânără în hotelul în care era cazată echipa națională

EURO 2024 Albania Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 20:05
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 20:17

Presa din Germania scrie despre niște fapte grave petrecute în perioada EURO 2024.

Un antrenor din staff-ul lui Sylvinho este acuzat că ar fi violat o tânără în hotelul în care era cazată naționala Albaniei.

Un antrenor albanez ar fi violat o tânără în perioada EURO 2024

În vârstă de 26 de ani, bărbatul ar fi abuzat sexual o tânără de 18 ani în bucătăria hotelului din Kamen, acolo unde era cazată echipa națională a Albaniei. Tânăra era o angajată a hotelului.

Incidentul ar fi avut loc în seara de 23 iunie, cu o zi înaintea meciului dintre Albania și Spania, scor 0-1, iar poliția ar fi fost anunțată în jurul orei 19:30. Albanezul ar fi imobilizat-o pe tânără, ar fi sărutat-o și apoi ar fi abuzat-o sexual.

Acest atac confirmă suspiciunile unui viol”, a anunțat Meike Ebbert, directorul bazei sportive din Kaiserau, acolo unde s-a pregătit naționala Albaniei.

În același timp, procurorul Sonja Frodermann susține că în acest moment este în desfășurare o anchetă care va stabili dacă actul sexual a fost sau nu consimțit: ”Se investighează măsura în care acuzatul a înțeles faptul că victima nu dorește să aibă o relație intimă cu acesta

Deși a fost formulată o plângere împotriva sa, autoritățile germane l-au lăsat pe bărbat să revină în Albania: ”Pentru că până în acest moment nu există nicio suspiciune clară că s-ar fi comis o crimă, nu a fost formulat un mandat de arestare”, au anunțat autoritățile germane, conform Der Spiegel.

VIDEO Rezumat Albania - Spania 0-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!