VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, expertul PRO TV de la EURO 2024, numește jucătorul României în care își pune cele mai mari speranțe

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 20:43
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 20:43
Laurențiu Reghecampf (48 de ani) va fi unul dintre experții PRO TV de la EURO 2024. Antrenorul cu două titluri de campion în România a prefațat drumul tricolorilor de la turneul final din Germania.

Reghecampf se va afla în premieră în postura de analist TV. Liber de contract din aprilie, după despărțirea de Al Tai, dublul campion cu FCSB se declară optimist în privința șanselor României de la EURO 2024.

Laurențiu Regehcampf: "Sigur că România are șanse să iasă din grupă la EURO! Stanciu trebuie să ducă naționala cât mai sus"

Întrebat în cine își pune cele mai mari speranțe de la EURO 2024, Reghecampf l-a nominalizat pe căpitanul Nicolae Stanciu, fotbalist alături de care a lucrat la FCSB și alături de care a participat inclusiv în grupele UEFA Champions League din sezonul 2013/2014, ultimul în care o echipă din România a ajuns în această fază.

"În primul rând, este un sentiment de bucurie pentru că, după o lungă perioadă de timp, participăm și noi cu echipa națională la EURO. Ne dorim ca echipa noastră să ajungă cât mai sus. 

Sigur că avem șanse să ieșim din grupă. Începe o nouă etapă din viața jucătorilor. Urmăresc și eu ce se întâmplă pe lângă echipa națională, văd că toți sunt optimiști, sunt încrezători. Și noi suntem lângă ei și sperăm să ajungă cât mai departe.

Cum va fi ca expert? Ceva nou, vom vedea, sper că o să mă descurc!

În primul rând, jucătorii care sunt mai vechi la echipa națională, jucătorii care au experiență - Stanciu, de exemplu, trebuie să încerce să ducă echipa națională cât mai sus, dar și ceilalți jucători care fac parte din lotul echipei naționale cu siguranță vor ajuta la greu.

Toate meciurile sunt dificile când ajungi la un asemenea turneu. Ajung cele mai bune echipe din Europa, spuma, deci nu va fi niciun meci ușor", a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

  • Campionatul European din Germania va fi transmis în România de PRO TV, Pro Arena și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Partidele vor fi analizate de Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Răzvan Raț și Alexandru Chipciu.

Programul României la Campionatul European 2024 în grupe

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!