VIDEO EXCLUSIV Rezumatul meciului Spania - Croația 3-0 

Spania - Croatia EURO 2024 rezumat Video EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 21:08
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 21:15

EURO 2024 e live pe Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Echipa naţională a Spaniei a învins sâmbătă, la Berlin, scor 3-0, echipa naţională a Croaţiei, într-un meci din cadrul Grupei B a turneului final Euro 2024.

Pe Olympiastadion, într-un meci în care se părea că va fi greu ca una din cele două echipe să deschidă scorul, ibericii au deblocat tabela făcând 2-0 în numai trei minute. Alvaro Morata a deschis scorul în minutul 29, din pasa lui Fabian Ruiz, pentru ca în minutul 32 să înscrie şi Fabian Ruiz, din assist-ul lui Pedri.

Rezumatul meciului Spania - Croația 3-0 

Scorul final a fost stabilit în minutul 45+3, la ultima fază a reprizei, când Lamine Yamal, care la 16 ani şi 338 de zile a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat la un turneu final de Euro, a centrat şi Dani Carvajal a marcat.  

În minutul 78, Unai Simon a comis o gafă impardonabilă, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalti pentru croaţi, la faultul lui Rodri asupra lui Petkovic. Acesta din urmă a şi executat, Unai Simon a respins, balonul a ajuns la Perisic care a trimis din nou în faţa porţii şi Petkovic a înscris. Însă golul croatului nu a fost validat de VAR pentru că Perisic intrase în careul spaniol înainte ca Petkovic să execute lovitura de pedeapsă. Spania s-a impus cu 3-0 şi va juca joi, 20 iunie, cu Italia.

VIDEO REZUMAT Spania - Croația 3-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!