"Marea întrebare: ce i-a căzut, de fapt, lui Embolo pe teren?" A venit răspunsul după Ungaria - Elveția

Ungaria Breel Embolo Elvetia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 20:59
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 20:59

Breel Embolo a asigurat victoria Elveției contra Ungariei, scor 3-1, în meciul disputat sâmbătă la EURO 2024, în grupa A.

Intrat pe teren în minutul 74, la scorul de 2-1, Breel Embolo a stabilit scorul final în minutul 90+3. Atacantul lui AS Monaco a profitat de o pasă complet greșită a lui Willi Orban, a scăpat singur cu portarul Gulacsi și a înscris cu un lob.

Breel Embolo: "Din cauza problemelor la coapsă a trebuit să joc cu un manșon de compresie"

Cu câteva clipe înainte de a înscrie, lui Embolo i-a căzut un obiect pe gazon. Inițial s-a crezut că ar fi vorba de apărătoare sau chiar de gheată, însă atacantul a lămurit la finalul meciului despre ce a fost vorba.

"Marea întrebarea după meci a fost ce i-a căzut, de fapt, lui Embolo pe teren?", s-au întrebat jurnaliștii elvețieni de la Blick.

Breel Embolo a explicat: "Din cauza problemelor de la coapsă a trebuit să joc cu un manșon de compresie. Acum sunt nevoit să îl cert puțin pe fizioterapeutul nostru pentru că mi-a căzut. Mă bucur că nu m-a afectat acest lucru și am putut marca".

Breel Embolo a avut probleme medicale serioase în stagiunea recent încheiată, una în care a prins doar 181 de minute pe teren la AS Monaco. În luna mai a anului trecut suferea o ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate, iar revenirea sa pe gazon se producea abia în aprilie.

Embolo s-a recuperat la timp pentru a fi la EURO 2024. Deși nu s-a aflat în lot la amicalele din startul lunii iunie, vârful lui AS Monaco a apărut pe finalul jocului cu Ungaria, când l-a înlocuit pe Ruben Vargas.

VIDEO Golul lui Breel Embolo din Ungaria - Elveția 1-3

VIDEO Rezumatul meciului Ungaria - Elveția 1-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!