FOTO ȘI VIDEO Reacția nemților când au văzut ce se întâmplă la primul antrenament al României în Germania

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 16:15
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 16:15

Naționala României se află de luni seară în Germania, unde continuă pregătirile pentru EURO 2024, turneu final care se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie, în direct pe PRO TV, PRO ARENA Și VOYO.

Luni seară, naționala României a ajuns la baza de pregătire din Wurzburg, iar marți, la prânz, tricolorii au participat la un antrenament deschis publicului, la care au asistat peste 3.000 de fani.

Presa germană scrie despre "marea euforie" de la primul antrenament al României

Presa germană a scris despre "marea euforie" cu care au fost primiți jucătorii români, dar și despre asistența ridicată de la primul antrenament al tricolorilor de la Wurzburg.

În comparație, naționala Germaniei a avut aproximativ 4.000 de spectatori la antrenamentul de luni seară, de la Herzogenaurach, potrivit Bild.

"Echipa națională de fotbal a României a fost primită cu mult entuziasm la Wurzburg. Mii de fani au venit să urmărească antrenamentul deschis, iar hotelul care găzduiește naționala a trebuit să se pregătească temeinic.

România a fost primită cu o mare euforie în Germania. Peste 3.000 de fani au venit la antrenamentul deschis de la Wurzburg. Inițial s-au oferit 2.500 de bilete gratuite în avans, așa că autoritățile locale și oficialii clubului Wurzburger Kickers au suplimentat numărul de locuri.

Echipa condusă de Ianis Hagi, fiul fostului mare star Gheorghe Hagi, a fost mai întâi întâmpinată de suporteri la hotel, luni seară, la sosirea în Wurzburg", a scris TZ.

  • Aflați încă în perioada de recuperare, Denis Alibec și Andrei Burcă au făcut alergare ușoară, alături de coechipierii lor. 
  • România va înfrunta Ucraina în primul meci din grupa E de la EURO 2024, luni, de la ora 16:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!