Prințul William a stârnit hohote de râs cu sfatul său pentru naționala Angliei

William, Prince of Wales campionatul european EURO 2024 Nationala Angliei EURO 2024 William, Prince of Wales / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 19:25
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 19:34

Prințul William a vizitat naționala Angliei la St. George's Park înainte de plecarea pentru Campionatul European din Germania.

Fiul cel mare al Regelui Charles a dorit să le ureze succes echipei și s-a întâlnit cu antrenorul Gareth Southgate și căpitanul Harry Kane.

Cu umorul său caracteristic, Prințul William a dezvăluit că a primit un sfat special de la copiii săi pentru jucători: "Mâncați dublu de mult decât de obicei, ca să fiți puternici!"

  • William, Prince of Wales / Getty Images

"Sincer, nu cred că v-aș vedea alergând după adversari cu burțile pline", a glumit el, adăugând: "Deci cred că e mai bine să luăm sfatul fiului meu George cu un pic de sare."

Reacția lui Harry Kane

Căpitanul echipei, Harry Kane, a răspuns cu un zâmbet: "Nu cred că nutriționistul nostru va fi prea încântat de acest sfat!"

Dincolo de glume, Prințul William și-a exprimat încrederea în naționala Angliei: "Sunt sigur că veți face o treabă excelentă la Campionatul European. Mult succes!"

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!