VIDEO EXCLUSIV Momentele pe care Răzvan Marin le va purta veșnic în suflet! Două episoade l-au marcat la EURO

Razvan Marin EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 17:45
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 17:52
Emoția a fost un sentiment pe care fanii români l-au trăit la EURO 2024, turneu transmis LIVE pe Pro TV, Pro Arena și Voyo!

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European pentru România, el marcând chiar două goluri în Germania, în partida cu Ucraina, scor 3-0, și în partida cu Slovacia, scor 1-1. Invitat în platoul Știrilor Pro TV, Marin a fost întrebat de Andreea Esca și care a fost pentru el cel mai emoționant moment de la EURO.

Mijlocașul care evoluează în Serie A a precizat că momentul imnului din meciul cu Ucraina a avut ceva special, dar și mesajele pe care le-a primit din partea oamenilor, câteva sute, au fost în ”topul” celor mai frumoase momente de la EURO.

Răzvan Marin și momentele care l-au marcat la EURO 2024

Marin se bucură că le-a redat românilor mândria de a flutura tricolorul și că le-a redat speranța în echipa națională.

”Ne-au bucurat cel mai mult mesajele primite, sutele de mesaje primite de la oameni, fiecare jucător în parte a primit, chiar și de la cunoștințe mai vechi. Oamenii spuneau că le-am readus speranța și mândria de a fi român.

Acesta a fost cel mai emoționant moment pentru mine de la întregul EURO. Cel mai emoționant moment. Însă, a fost și momentul imnului de la meciul cu Ucraina. A fost extraordinar cum s-a simțit de pe teren”, a spus Răzvan Marin la Știrile Pro TV, în platou.

Echipa națională a României le-a redat speranța românilor

Naționala României, antrenată de Edward Iordănescu, a terminat pe primul loc în Grupa E. Tricolorii au reușit pentru a doua oară să treacă de faza grupelor la un Campionat European, prima dată fiind în 2000, dar acum au reușit să termine pe primul loc în grupă.

În optimi însă, România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!