VIDEO EXCLUSIV Ce a spus Răzvan Marin după ce Europa a rămas impresionată de curățenia lăsată în vestiar de tricolori

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 16:18
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 16:28

Naționala lui Edi Iordănescu, moment impresionant la Campionatul European, transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

După eliminarea de la EURO 2024, în ciuda supărării, tricolorii au lăsat ”lună” vestiarul care i-a găzduit în partida cu Olanda.

Astfel, România a reușit să impresioneze o Europă întreagă cu acest gest. Nici UEFA nu a fost mai prejos. Forul european a postat pe rețelele de socializare o imagine cu vestiarul tricolorilor, în care îi numea pe aceștia ”oaspeții perfecți”.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel (0-3), în faţa Olandei, echipă ce a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Deși a fost eliminată de la turneul final din Germania, selecționata noastră a lăsat vestiarul care a găzduit-o la partida cu Olanda curat, ca și cum nu s-ar fi aflat nimeni acolo înainte ca oamenii de curățenie să-l predea unei echipe.

Răzvan Marin, emoționat de mesajul lăsat de staff în vestiar

Răzvan Marin a fost impresionat și el de ce s-a întâmplat, mai ales că, se pare, stafful tehnic se ocupă să lase totul în ordine după ce jucătorii părăsesc stadionul. Mijlocașul a fost emoționat de un mesaj pus de staff pe una din mesele vestiarului, în care mulțumea pentru găzduire și pentru condițiile de care a beneficiat.

Este o familie naționala României, după cum a spus acum și Răzvan Marin, iar meritul pare a fi al lui Edward Iordănescu, el reușind să îi apropie pe jucători.

”De obicei, se ocupă de curățare stafful nostru. A și lăsat un mesaj foarte frumos, l-am citit, a fost un mesaj care m-a emoționat. Noi suntem o familie la echipa națională, cred că acesta este cel mai potrivit cuvânt care descrie ce se întâmplă la națională în vestiar”, a precizat Răzvan Marin la Știrile Pro TV.

România, o victorie, un egal și două eșecuri la EURO 2024

România a făcut un turneu final bun, îndeplinindu-şi obiectivul, acela de a trece de faza grupelor şi a făcut acest lucru din postura de câştigătoare a grupei, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) şi remizând cu Slovacia (1-1).

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel (0-3), în faţa Olandei, echipă ce a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Înfrângerea confirmă complexul pe care România îl are în faţa Olandei, cu o victorie în 15 meciuri directe (11 victorii pentru olandezi, trei egaluri) şi un golaveraj de 32-3 pentru "portocala mecanică". Aceasta a fost a cincea victorie la rând a olandezilor

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!