VIDEO EXCLUSIV Radu Drăgușin a explicat secretul din spatele gestului care a impresionat Europa: ”Este incredibil!”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 17:08
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 17:08

Radu Drăgușin și Răzvan Marin au fost invitații Andreei Esca la Știrile PRO TV.

România a părăsit EURO 2024 în faza optimilor de finală, după ce a pierdut cu scorul de 0-3 în fața Olandei.

Radu Drăgușin: ”Staff-ul nostru face o muncă titanică!”

Chiar dacă au suferit o înfrângere dureroasă, tricolorii au reușit să impresioneze încă o dată Europa, așa cum au făcut-o de la startul turneului final.

După meciul contra olandezilor, tricolorii au curățat ”lună” vestiarul stadionului Allianz Arena din Munchen și au lăsat și un mesaj adresat germanilor în care le-au mulțumit acestora pentru ospitalitate. La scurt timp după acest gest, UEFA a postat pe rețelele sociale o fotografie cu vestiarul și cu mesajul ”Oaspeții perfecți”.

Radu Drăgușin, unul dintre eroii României de la EURO 2024, a explicat la Știrile PRO TV că totul li se datorează celor din staff-ul echipei naționale care de fiecare dată depun o muncă ”titanică”, iar fundașul României și al celor de la Tottenham a ținut să le mulțumească.

Adevărul este că staff-ul nostru, oamenii noștri muncesc, fac o muncă titanică de la primul până la ultimul și pe calea asta vreau să le mulțumesc și să știe că îi apreciem pe fiecare în parte. Este incredibil”, a spus Radu Drăgușin la Știrile PRO TV.

VIDEO Rezumat România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!