VIDEO EXCLUSIV Mesajul emoționant transmis de Olimpiu Moruțan lui Nicolae Stanciu: "Îți mulțumesc pentru fiecare moment"

Olimpiu Morutan EURO 2024 Nicolae Stanciu Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 13:44
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 13:50

România a debutat cu dreptul la EURO 2024, competiție transmisă în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Naționala pregătită de Edward Iordănescu s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu Ucraina și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului final. 

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

La vestiare, tricolorii au avut parte de o surpriză. Olimpiu Moruțan i-a așteptat așteptat pentru a-i felicita pentru meciul bun pe care l-au făcut, iar Nicolae Stanciu i-a oferit tricoul său.

La câteva ore, internaționalul român, indisponibil pentru turneul final din Germania din cauza unei accidentări, a transmis un mesaj pentru căpitanul tricolorilor, pe contul de Instagram.

"Astăzi, la fel ca de fiecare dată, ai fost cel care ne-a unit. Iar faptul că pe mine m-ai luat cu voi pe teren, e incredibil… Sunt atât de recunoscător pentru prietenia noastră și îți mulțumesc pentru fiecare moment în care mi-ai fost alături. Ești un om atât de bun, cum puțini au sanșa să întâlnească…

Felicitări pentru gol și victorie, căpitane!", a scris jucătorul.

VIDEO | Rezumatul partidei România - Ucraina 3-0


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!