Doar 12 jucători ai Belgiei s-au antrenat marți! România - Belgia este sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE pe PRO TV și VOYO

EURO 2024 Axel Witsel Domenico Tedesco Echipa Nationala Nationala Belgiei UEFA EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 13:28
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 13:31

UEFA EURO 2024 este transmis în România de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Selecţionata de fotbal a Belgiei, învinsă surprinzător luni de Slovacia (0-1), în meciul său de debut la EURO 2024, şi-a reluat marţi dimineaţă pregătirile în vederea următoarei sale partide din Grupa E, împotriva României, programată sâmbătă la Koln.

După eşecul de la Frankfurt, belgienii s-au întors în noaptea de luni spre marţi în cantonamentul de la Freiberg la bordul unui autocar, iar în cursul dimineţii de marţi s-au prezentat pe terenul de antrenament, pentru o şedinţă de pregătire deschisă presei în primul sfert de oră.

Selecționerul Domenico Tedesco i-a menajat pe titularii din eșecul 0-1 cu Slovacia

La acest antrenament matinal au participat doar doisprezece jucători, selecţionerul Domenico Tedesco decizând să-i menajeze pe titularii care au evoluat împotriva Slovaciei.

Doi portari şi zece jucători de câmp s-au antrenat marţi dimineaţă sub comanda lui Tedesco, informează Agerpres: Matz Sels, Thomas Kaminski, Jan Vertonghen, Arthur Theate, Maxim De Cuyper, Charles De Ketelaere, Arthur Vermeeren, Aster Vranckx, Johan Bakayoko, Youri Tielemans, Lois Openda şi Dodi Lukebakio.

Ultimii patru au intrat în joc pe parcursul meciului de la Frankfurt.

Rezervă la partida cu slovacii, fundaşul Axel Witsel şi-a continuat recuperarea în sală, după o leziune inghinală, neparticipând la antrenamentul colectiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!