Ionel Dănciulescu știe cum putem învinge Belgia! "Dacă vom aplica tactica asta"

Ionel Danciulescu Belgia EURO 2024 Florin Raducioiu Romania EURO 2024 Ionel Dănciulescu / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:49
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:49

România se pregătește pentru cel de-al doilea meci de la EURO 2024, în care va întâlni Belgia pe stadionul "RheinEnergieStadion" din Köln. 

Ionel Dănciulescu, fost mare internațional, și-a exprimat opinia și a analizat echipa de start a tricolorilor.

Ionel Dănciulescu despre șansele României

Ionel Dănciulescu, optimist în privința șanselor României, consideră că băieții lui Iordănescu pot obține un rezultat bun dacă vor juca la fel de bine ca în meciul cu Ucraina. Mai mult, fost internațional a scos în evidență exploatarea vulnerabilităților defensive ale Belgiei.

  • Ionel Dănciulescu

"Băieții au arătat după primul meci că avem valoare. Va fi un meci total diferit față de meciul cu ucrainienii. Întâlnim o formație cu o calitate individuală extrem de mare. Au patru schimbări față de meciul anterior. În special în zona defensivă, unde s-a văzut că au probleme. Dacă vom aplica tactica de la meciul cu Ucraina, vom avea șanse să facem o figură frumoasă la acest meci", a declarat Ionel Dănciulescu, conform Digi Sport.

Florin Răducioiu: "Nu sunt de acord!"

Florin Răducioiu și-a exprimat dezacordul față de schimbarea făcută de selecționerul Edi Iordănescu, care l-a înlocuit pe Florinel Coman cu Valentin Mihăilă.

"Nu sunt de acord cu această schimbare. Echipa care câștigă nu se schimbă! Dar probabil selecționerul are niște motive bine întemeiate pentru a juca cu Mihăilă. Într-adevăr, e un jucător foarte ofensiv, dar nu știm cum va fi jocul. Nu cred că va mai fi precum cel cu Ucraina, e o echipă mult mai puternică din punct de vedere fizic. Nu știu cât îl va ajuta Mihăilă pe Bancu", a declarat Ionel Dănciulescu.

Meciul dintre România și Belgia se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul "RheinEnergieStadion" din Köln, și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

România - Belgia | ECHIPELE DE START

 

 

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!