GALERIE FOTO Câți suporteri are România la Koln pentru meciul cu Belgia. Jurnaliștii de la BBC, uluiți: "Zgomot asurzitor!"

Romania Belgia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:42
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 21:42

Belgia - România se joacă în această seară, de la ora 22:00, la Koln, în runda a doua din grupa E de la EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

La fel ca la partida de la Munchen, cu Ucraina (3-0), România are parte de o susținere impresionantă. Arena din Koln are însă o capacitate mai mică, puțin peste 45.000 de locuri.      

Câți suporteri are România la Koln pentru meciul cu Belgia

Jurnaliștii de la BBC s-au declarat impresionați de atmosfera de la Koln, în special de numărul uriaș de fani români care ar urma să fie prezenți la stadion, aproximativ 25.000. Britanicii scriu despre "zgomotul asurzitor" care exista încă de dinainte ca echipele să iasă la încălzire.

"Ce atmosferă la Koln, iar echipele nici măcar n-au ieșit la încălzire încă! Galbenul României și roșul Belgiei au fost culorile dominante ale orașului astăzi, iar mulți dintre suporteri sunt deja în interiorul stadionului, producând un zgomot asurzitor. 

Se vorbește în această seară despre 25.000 de fani ai României, care așteaptă a doua victorie după prestația impresionantă contra Ucrainei.

Belgia caută cu disperare să se pună pe picioare după înfrângerea neașteptată contra Slovaciei. Nu va fi o noapte liniștită la Koln!", a scris BBC.

România - Belgia | ECHIPELE DE START

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!