Ionel Dănciulescu a răbufnit! "E un eșec total / Aș vrea să văd demisiile pe masă"

Ionel Danciulescu Dinamo Bucuresti Zeljko Kopic Superliga Ionel Dănciulescu / Foto: Captură PRO TV
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 21:51
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 21:51

Ionel Dănciulescu a vorbit despre performanțele echipei din acest sezon. 

Dinamo poate să se mențină în Superliga României dacă va câștiga barajul împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, LIVE TEXT AICI.

Ionel Dănciulescu: "Ar trebui să se schimbe ceva"

Chiar și în eventualitatea în care Dinamo se va salva de la retrogradare, Dănciulescu consideră că sezonul 2023/2024 este "un eșec total" pentru clubul din Ștefan cel Mare. Fostul mare atacant solicită măsuri drastice la club, la un an și jumătate de la instalarea noii conduceri.

  • Ionel Dănciulescu

Fostul internațional cere schimbări semnificative la club și evidențiază investițiile considerabile din partea a doua a campionatului care nu au adus rezultatele așteptate.

"Din punctul meu de vedere, ar trebui să se schimbe ceva la Dinamo. Chiar dacă se salvează, e un eșec total. Tot ce s-a întâmplat e un eșec total.

Iar cei responsabili, vorbim de domnul Nicolescu și chiar de Kopic, eu dacă aș fi omul care dau banii la Dinamo, aș vrea să văd demisiile pe masă.

E un eșec total la câți bani s-au investit, în special în partea a doua a campionatului. Tot un eșec e (n.r. chiar dacă se salvează Dinamo). Poate sunt eu mai pretențios. Așa văd eu," a declarat Ionel Dănciulescu, conform Digi Sport.

Zece jucători rămân fără contracte la Dinamo

Din informațiile PRO TV și Sport.ro, Domagoj Pavicic, Eddy Gnahore, Gabriel De Moura, Răzvan Patriche, Josue Homawoo, Edgar Ie, Georgi Milanov, Darko Velkovski, Goncalo Gregorio și Astrit Selmani vor ajunge la final de contract. 

Rămâne de văzut, însă, dacă șefii trupei din Ștefan cel Mare vor hotărî să prelungească contractele fotbaliștilor listați mai sus. Singura excepție este Domagoj Pavicic, care este împrumutat de la Aris Salonic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!