Germanii au numit marea dezamăgire de la EURO 2024: "Nici măcar un moment de glorie nu a avut!"

Germania EURO 2024 Leroy Sane EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 15:10
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 15:07

Germania s-a oprit în sferturile de finală de la EURO 2024, după 1-2 contra Spaniei.

În timp ce în Germania încă se discută intens despre posibilul penalty care nu a fost acordat în prelungiri pentru un henț în careu al lui Marc Cucurella, ziariștii de la Bild au acordat note jucătorilor lui Julian Nagelsmann după turneul final.

Leroy Sane, considerat marea dezamăgire a Germaniei de la EURO 2024

Deși nu a acordat nicio notă de 1 și nicio notă de 6 - extremele în sistemul de notare german, unde 1 este cea mai bună notă, iar 6 cea mai slabă - Bild consideră că marea dezamăgire din lotul Germaniei este Leroy Sane (28 de ani), starul de la Bayern Munchen, care a jucat în toate cele cinci meciuri, însă nu a contribuit la vreo reușită.

Sane a fost introdus pe final în partidele din grupă cu Scoția, Ungaria și Elveția, iar în optimi și sferturi a fost titular la duelurile cu Danemarca și Spania. Bild i-a acordat nota 4, cu minus, cea mai mică încasată de vreun fotbalist german.

"Nu a fost Europeanul lui. A început turneul cu probleme medicale, la început a fost rezervă, apoi a devenit titular. Nu a funcționat în niciun fel. Nu a reușit să aducă viteza sa incredibilă în joc și a luat multe decizii greșite. Nu a avut nici măcar un moment de glorie. Măcar a muncit din greu și a făcut faza defensivă", a scris Bild despre Leroy Sane.

La polul opus, în tabăra remarcaților, Bild a trecut patru jucători: Joshua Kimmich, Toni Kroos, Jamal Musiala și Nico Schlotterbeck, toți notați cu 2.

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!