VIDEO EXCLUSIV Germanii l-au luat tare pe Marc Cucurella: "A fost penalty? Da sau nu?"

Marc Cucurella Germania Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 14:27
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 14:26
Marc Cucurella (25 de ani), fundașul Spaniei, a apărut în fața presei la două zile după eliminarea Germaniei și cu două zile înaintea semifinalei cu Franța de la EURO 2024.

Marc Cucurella a fost în centrul atenției după sfertul de finală câștigat dramatic de Spania împotriva Germaniei, 2-1, după prelungiri. Nemții au reclamat un henț în careu comis de spaniol, unul care nu a fost sancționat cu penalty de arbitrul englez Anthony Taylor, în minutul 106, la scorul de 1-1.  

Marc Cucurella: "Dacă arbitrul zice că nu a fost henț, înseamnă că nu a fost. Și noi putem să ne plângem că Toni Kroos putea fi eliminat"

Duminică, la prânz, Cucurella a participat la o conferință de presă, una la care au fost prezenți și jurnaliști germani. Cei de la Bild l-au întrebat direct pe spaniol: "A fost penalty? Da sau nu?".

Jucătorul lui Chelsea nu s-a limitat la un răspuns monosilabic, a spus că respectă decizia arbitrului și a contraatacat, susținând că și Toni Kroos ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu în partida disputată la Stuttgart.

"Eu sunt fotbalist, nu mă amestec în astfel de aprecieri. Dacă arbitrul a spus că nu a fost henț, atunci respect asta. Arbitrii sunt cei care trebuie să ia deciziile. Dacă ei așa zic, înseamnă că și eu spun că nu a fost henț. 

Înțeleg că este o situație cumva ciudată. Toți ne-am săturat să vedem diferite situații în care uneori se sancționează hențul, iar alteori nu. Până la urmă, cred că nu se mai vorbea despre acest moment dacă Germania ar fi câștigat.

Sunt lucruri care se întâmplă. Și noi puteam să ne plângem că Toni Kroos ar fi trebuit să vadă un cartonaș galben mai devreme, iar ulterior ar fi fost eliminat, însă arbitrii sunt și ei oameni și trebuie să ia decizii foarte rapid", a spus Marc Cucurella.

Spania va juca în semifinalele EURO 2024 contra Franței, marți, de la ora 22:00. Meciul de la Munchen va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.

Ion Crăciunescu: "Nu ai nevoie de VAR, trebuie să fii chior ca să nu vezi!"

Într-o intervenție telefonică pentru PRO TV, Ion Crăciunescu a comentat faza controversată petrecută în timpul partidei dintre Spania și Germania, explicând că a fost un henț clar în cazul fundașului iberic.

"Dacă ăla nu e henț, ar trebui să desființăm hențurile. Nu trebuie să fie VAR. Nu ai nevoie de VAR, trebuie să fii chior ca să nu vezi! E o minge care e oprită cu mâna depărtată de corp, într-o poziție nefirească. De ce îți trebuie VAR, nu am înțeles!",  a declarat Ion Crăciunescu. 

VIDEO Faza la care Germania a cerut penalty pentru un henț al lui Marc Cucurella

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!