VIDEO EXCLUSIV Generația de Suflet i-a scos pe români în stradă! Imagini spectaculoase cu mii de suporteri, din Piața Universității

Generatia de Suflet EURO 2024 optimi euro 2024 Piata Universitatii Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 22:29
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 22:48

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 cu Slovacia, pe Frankfurt Arena.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

Slovacia, care s-a calificat şi ea în optimi, de pe locul al treilea, a deschis scorul prin Ondrej Duda (24), dar România a egalat din penalty, prin Răzvan Marin (37).

Mii de suporteri s-au strâns la Piața Universității

Imediat după finalul partidei cu Slovacia, fanii au început să se strângă în Piața Universității, pentru a se bucura de performanța obținută de tricolori. 

S-au aprins torțe, iar mii de oameni au cântat și au sărbătorit calificarea în optimile de finală de la EURO 2024. România va juca la Munchen, pe 2 iulie, de la ora 19:00, în exclusivitate pe PRO TV și VOYO

Edi Iordănescu a spus un singur lucru după ce a calificat România în optimile EURO 2024

După meci, selecționerul lui Edward Iordănescu a ținut să puncteze faptul că vrea să facă o reverență suporterilor români care și-au arătat susținerea la maximum față de prima reprezentativă.

Iordănescu Jr. a mai remarcat faptul că nu vrea să-i dezamăgească pe fanii României și că speră că i-a naționala i-a făcut mândri pe toți.

”Eu încep prin a face o reverență suporterilor echipei naționale. De aici, de acasă, de pretutindeni. Ce am trăit aici, zilele astea, în aceste jocuri și astăzi, bineînțeles, cred că trăiești o dată în viață. Atâta căldură, suport, sprijin. Cred că în istoria echipei naționale fanii nu au fost atât de aproape și atât de implicați.

De acolo vine cea mai mare presiune, că nu vrem să-i dezamăgim. Cred că trebuie să fie mândri toți”, a spus Edi Iordănescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!