EXCLUSIV Reacția lui Răzvan Raț după calificarea istorică a României în optimile EURO 2024: ”Nu mai avem nimic de pierdut!”

Romania EURO 2024 Razvan Rat EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 21:48
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 21:49

România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 de pe prima poziție în Grupa E.

Răzvan Raț: ”România nu mai are nimic de pierdut la EURO 2024!”

Răzvan Raț consideră că România nu mai are nimic de demonstrat la EURO 2024, după ce tricolorii s-au calificat în optimile de finală de pe primul loc în grupe.

Fostul internațional român consideră că în eventualitatea în care România se va duela cu Olanda în optimi, tricolorii vor avea parte de o misiune extrem de grea, având în vedere că reprezentativa pregătită de Ronald Koeman este superioară din punct de vedere valoric.

Dacă ne legăm de hârtii, nici măcar nu își are loc discuția. Olanda are o echipă... nu mai vorbim despre jucători.

Au arătat bine în meciul doi, în meciul trei, mie nu mi-au plăcut, chiar nu m-au convins, dar Olanda rămâne Olanda și într-o fază eliminatorie este foarte greu de spus dacă reușești să vii la același nivel cu ei, dar, cu siguranță, noi deja nu mai avem nimic de pierdut.

Suntem într-o poziție în care orice se întâmplă este bun. Cred că ne scapă oarecum de presiune, deși așteptările sunt exact invers. Acum încep să fie așteptări”, a spus Răzvan Raț la Studio EURO 2024.

VIDEO Rezumatul partidei România - Slovacia 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!