VIDEO EXCLUSIV Premieră istorică la EURO 2024! Este pentru prima dată când se întâmplă la un turneu final, iar România e implicată

EURO 2024 optimi euro 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 22:14
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 22:21

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Turneul final din Germania a stabilit o premieră în istoria Campionatului European. 

Este pentru prima dată când patru formații dintr-o grupă încheie la egalitate de puncte, câte patru pentru fiecare reprezentativă națională. 

România și Belgia au avut golaveraj de +1, iar diferența s-a făcut la numărul de goluri marcate, superior tricolorilor, astfel că naționala lui Edi Iordănescu a câștigat grupa. 


Bucuria tricolorilor după calificarea în optimi la EURO 2024 pe www.sport.ro

Reacția lui Florin Niță după calificarea în optimi

Portarul român a fost decisiv în meciurile din grupa E şi a avut parade de senzaţie în toate cele trei partide. A contribuit la calificarea aşteptată de 24 de ani de fanii României.

"Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate satisfacţiile, pentru că ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul. În primul rând suntem o echipă, în al doilea rând sunt foarte fericit că am muncit împreună. Am fost egali, niciunul nu a muncit mai mult.

Mă bucur că fac parte din această minunată echipă. Da, împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă şi sunt foarte fericit.

Fanii ne-au susţinut din primul şi până în ultimul minut, le mulţumim. Sunt minunaţi!", a declarat Florin Niță, la PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!