Fotbalistul remarcat de Leo Grozavu din România - Ucraina: ”Când a ieșit de pe teren, nu am mai ținut de minge”

Romania - Ucraina EURO 2024 Leo Grozavu EURO 2024 Leo Grozavu, antrenor Poli Iași/sursa foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 09:26

Naționala României a făcut o figură frumoasă în primul meci de la Campionatul European din 2024, care e găzduit în Germania și transmis la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

Selecționata lui Edward Iordănescu a înfruntat-o pe Ucraina la Munchen, pe ”Allianz Arena” cu 3-0. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au fost cei trei marcatori ai tricolorilor în Germania.

Fotbalistul remarcat de Leo Grozavu din România - Ucraina: ”Când a ieșit de pe teren, nu am mai ținut de minge”

Ultima dată antrenor la Poli Iași, Leo Grozavu a vorbit despre confruntarea tricolorilor de la EURLO 2024 și a ținut să evidențieze că atacantul Denis Drăguș a fost un pion important pe tabla de șah a lui Edi Iordănescu împotriva Ucrainei.

”Este foarte important cum vom gestiona aceste momente, nu e simplu. Este o adrenalină care ne copleșește pe toți și automat vine o refulare. Dacă nu știm să o temperăm și să rămânem echilibrați, riscăm să anulăm tot ce am făcut bine până acum.

Va trebui să fim atenți, pentru că este nevoie de regenerare și recuperare. Din punctul meu de vedere, diferența dintre echipele mari și cele mici este făcută de banca de rezerve. Schimbările au dereglat puțin sistemul; mă refer la atacantul central. 

Când a ieșit Drăguș, n-am mai putut să ținem de minge, nici reacție nu am mai avut. Clar că va trebui să avem mare grijă. Este o victorie fantastică, e multă euforie; va trebui să știm să o temperăm. După o victorie mare, trebuie să fim atenți”, a spus Leo Grozavu, potrivit GSP.

Tricolorii au un start perfect la Campionatul European!

Naționala tricoloră a debutat perfect la EURO 2024: în ciuda unei posesiei zdrobitoare a Ucrainei, tricolorii au câștigat cu 3-0 după golurile lui Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Portalul de specialitate Sofascore, printre cele mai importante pentru statisticile și monitorizarea jucătorilor, a apreciat că cei mai buni jucători ai naționalei cu Ucraina au fost Radu Drăgușin, Dennis Man și Denis Drăguș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!