EXCLUSIV Florin Răducioiu i-a avertizat pe Tricolori după victoria clară cu Ucraina: ”Greul de acum începe!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 08:50
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 08:51

România s-a autodepășit în meciul cu Ucraina din grupele EURO 2024, competiție transmisă în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Tricolorii s-au impus cu scorul de 3-0 și au impresionat întreaga Europa cu o prestație solidă, goluri senzaționale și o apărare impenetrabilă, dar și cu o galerie superbă.

Florin Răducioiu: ”Greul de acum începe, va fi mult mai complicat cu Belgia!”

Florin Răducioiu a vorbit despre succesul nesperat al României din meciul contra Ucrainei, echipă în fața căreia multe voci nu le-au dat prea multe șanse tricolorilor. Echipa pregătită de Edi Iordănescu a făcut însă un meci senzațional și s-a impus cu un neverosimil 3-0, stârnind o adevărată sărbătoare atât în Germania, cât și în țară, unde românii au sărbătorit cu mic, cu mare.

Răducioiu a lăudat prestația echipei naționale și a fost impresionat de felul în care Edi Iordănescu a abordat meciul contra ucrainenilor, dar și de efortul depus de tricolori pe toată durata partidei. Totodată, Răducioiu s-a declarat surprins neplăcut de evoluția modestă a ucrainenilor, care ”nu a existat pe teren”.

Totuși, fostul mare fotbalist român a ținut să îi avertizeze pe tricolori și consideră că la EURO 2024 ”greul abia începe”.

Următorul meci al echipei naționale este împotriva Belgiei și este programat sâmbătă, 22 iunie, de la 22:00, în direct la PRO TV și VOYO.

Nu este deloc o întâmplare. România a jucat un fotbal realist, de mare calitate, bazat pe o soliditate a apărării extraordinară, pe o inteligență tactică dovedită pe întreaga durată a partidei. O echipă care a știut să speculeze greșelile Ucrainei.

Nu aș dori să micșorez meritele echipei naționale, a meritat pe deplin, dar pe de altă parte, echipa Ucrainei a fost inexistentă, m-a surprins. România a început cu dreptul, a început într-o manieră incredibilă, nesperată.

E începutul unei campanii extraordinare. Trebuie să dea continuitate, sunt de acord cu ce a spus nea Mircea (n.r. Lucescu). Greul de acum începe, e o responsabilitate mai mare, va fi un meci mult mai complicat împotriva Belgiei. Am văzut o echipă care m-a surprins prin maturitate”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea Studio EURO de la PRO TV.

VIDEO Rezumatul meciului România - Ucraina 3-0

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!