El e jucătorul care promite să-l facă uitat pe Lewandowski

Robert Lewandowski campionatul european EURO 2024 Nationala Poloniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 11:04
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 11:07
Echipa națională a Poloniei, pregătită să compenseze lipsa starului Robert Lewandowski la debutul de la Campionatul European.

"Desigur, este o mare pierdere că Robert nu ne poate ajuta la acest meci. Eu și echipa vom da și mai mult pentru a câștiga", a spus căpitanul  Piotr Zielinski la conferința de presă.

Lewandowski a suferit o ruptură musculară în meciul amical câștigat cu 2-1 împotriva Turciei, iar ulterior s-a pus chiar problema ca atacantul de la FC Barcelona să nu mai facă deplasarea în Germania. 

Totuși, antrenorul naționalei Poloniei, Michal Probierz, a anunțat că jucătorul de 35 de ani a "început deja să se antreneze din nou cu echipa". O apariție a sa în al doilea meci din grupă, împotriva Austriei, pare posibilă.

Polonia, fără Lewandowski în meciul cu Olanda

"Va lipsi cu siguranță echipei, dar toți jucătorii trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a obține un rezultat bun. Sper că acest turneu va dura mult timp pentru el și va putea juca multe meciuri", a spus și selecționerul Poloniei.

Polonia debutează la Campionatul European împotriva Olandei, duminică, de la ora 16:00.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!