NEWS ALERT Edi Iordănescu și-a decis viitorul! Ce se întâmplă cu transferul în Arabia

edi iordanescu EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 08:33
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 08:30

România a fost eliminată de la EURO 2024 în optimile de finală, după o înfrângere cu 3-0 în fața Olandei. 

După acest rezultat dezamăgitor, Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale, a luat prima decizie post-turneu.

Edi Iordănescu refuză ofertele din Arabia Saudită

Edi Iordănescu, în vârstă de 46 de ani, a dat de înțeles că analizează posibilitatea de a părăsi echipa națională. 

Contractul său cu FRF este valabil până la finalul Campionatului European din Germania. Cu toate acestea, Iordănescu nu duce lipsă de oferte, mai ales din Arabia Saudită.

Conform AS.ro, tehnicianul român a refuzat oferta venită de la Al-Wahda din Emiratele Arabe Unite. Aceasta nu a fost singura propunere pe care Iordănescu a respins-o imediat după eliminarea României de la EURO 2024. Refuzurile sale nu garantează, însă, că va continua să antreneze echipa națională.

Ce a declarat Edi Iordănescu după EURO 2024

După meciul împotriva Olandei, Edi Iordănescu a făcut câteva declarații despre viitorul său și despre situația echipei naționale.

„Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă națională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranță va fi o discuție cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa națională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, vom vedea ce vom decide”, a declarat Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Olanda.

Cine ar putea să-i ia locul lui Edi Iordănescu la echipa națională?

Raul Rusescu, fost internațional român, consideră că prima opțiune pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu ar trebui să fie Cristi Chivu. Rusescu a menționat că antrenorului ar trebui să i se acorde aceeași încredere pe care a primit-o și Iordănescu.

„Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu. Am auzit lucruri foarte bune despre el la Inter și mi-ar plăcea să-l văd la un nivel mai ridicat, să i se acorde încredere la fel cum i s-a acordat și lui Edi Iordănescu, mai ales după campania ratată din Liga Națiunilor. Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!