Edi Iordănescu se pregătește deja de EURO 2024! "A rămas în Germania să stabilească asta"

EURO 2024 edi iordanescu nationala romaniei EURO 2024 Edi Iordanescu, selecționer România/sursa foto: Gabi Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 18:05
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 18:03

Naționala României a obținut calificarea la EURO 2024 și a nimerit într-o grupă accesibilă la Campionatul European găzduit de Germania, care va fi transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Selecționata lui Edward Iordănescu va face parte din Grupa E în Germania, cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (DETALII MAI JOS).

Edi Iordănescu se pregătește deja de EURO 2024! "A rămas în Germania să stabilească asta"

Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, a vorbit despre grupa României, dar a remarcat și faptul că Edward Iordănescu a rămas mai mult în Germania, pentru a organiza cantonamentul naționalei înainte de jocurile de la EURO.

"Bine că avem posibilitatea să jucăm acolo, nu să nu jucăm. Suntem acolo și să vorbim despre grupă după ce ne calificăm, să spunem că a fost ușoară. Dacă nu ne calificăm, o să zicem că a fost dificilă.

Edi e în Germania, a rămas acolo, au plecat ieri. Au ajuns în zona Frankfurt să stabilească unde avem cantonamentul, în funcție de propunerile UEFA, că nu poți altfel. 

Sunt baze clare date de ei care pot fi folosite, să vedem ce hotărăște, să vadă ce condiții, ce-ți oferă, din punct de vedere al intimității, al condițiilor, al facilitaților pe care și le dorește pentru pregătire", a spus Mihai Stoichiță, potrivit sptfm.ro.

Grupa României la EURO 2024

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc la Hamburg.

Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina - Ucraina şi Israel - Islanda.

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală). EURO 2024 va fi în direct la PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!