Distrus de presă, apărat de fani: ucrainenii îl vor în poartă pe Lunin și în meciurile următoare

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 11:00
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 11:00

La sfârșitul primei etape, Ucraina este ultima în grupa E, cu zero puncte și golaveraj -3. 

În direct la PRO TV și pe VOYO, Andrei Lunin a comis două greșeli care au condus la golurile înscrise de Nicolae Stanciu și Răzvan Marin, în succesul semnat de România, scor 3-0, împotriva Ucrainei. 

Portarul clubului Real Madrid, evaluat la suma de 25 de milioane de euro, ca valoare de piață, și-a cerut scuze pentru erorile comise, într-un interviu acordat la finalul celor nouăzeci de minute de joc.

Andrei Lunin a comis două greșeli importante în România - Ucraina 3-0

Lunin a fost criticat aspru în presa ucraineană, care pune pe seama portarului primele două goluri marcate de „tricolori.”

„Primul gol este în întregime vina portarului nostru, iar al doilea este o greșeală absolută tot a lui, nu ai cum să ratezi o minge venită de la aproape 30 de metri,” a scris Sport.ua.

Ucrainenii îl vor pe Lunin în poartă și în meciul cu Slovacia

Pe rețelele sociale, Lunin a preferat să rămână în tăcere și nu a înregistrat vreo activitate după eșecul din meciul cu România, dar mai mulți fani ucraineni au sărit în apărarea sa.

„Cu doar două zile în urmă, toată lumea era mândră că acest portar incredibil este cetățean al Ucrainei, iar astăzi, în fiecare secundă a decis că îl poate critica pe Andrei pentru prestația „rea.” Nu uitați că nu doar portarul ratează mingea, ci întreaga echipă!”, l-a apărat un utilizator al platformei Instagram, al cărui mesaj a fost apreciat de sute de alte de persoane.

„Ca suporteri, nu putem să îl susținem doar atunci când apără bine. Vă rog. E încă tânăr, are doar 25 de ani. Poate că își va regăsi forma bună în următorul meci. Sper să își revină,” a punctat un altul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!