EXCLUSIV Ciprian Marica, îngrijorat pentru România, după ce Slovacia a învins-o pe Belgia la EURO 2024: ”Îmi e teamă!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:55
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:56

Prima etapă din grupele EURO 2024 a adus doar surprize în Grupa E, din care fac parte România, Belgia, Ucraina și Slovacia.

Tricolorii au făcut o partidă magistrală în fața Ucrainei și s-au impus cu un neverosimil 3-0, după golurile marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș. Supriza s-a produs și în celălalt meci. Slovacia a învins-o cu scorul de 1-0 pe favorita grupei, Belgia.

Ciprian Marica, îngrijorat înaintea meciului cu Belgia de la EURO 2024 

Ciprian Marica a urmărit și partida pierdută de Belgia în fața Slovaciei. Fostul internațional român se teme că belgienii vor veni mult mai motivați în meciul contra României, mai ales că este un meci crucial pentru generația lui Kevin De Bruyne și a lui Romelu Lukaku.

Totodată, fostul atacant că elevii lui Domenico Tedesco nu au reușit să formeze cu adevărat o echipă, iar belgienii s-au bazat doar pe calitatea individuală a jucătorilor. Mai mult, Marica susține că Tedesco nu a abordat corect partida cu Slovacia, iar Jeremy Doku, starul lui Manchester City a fost folosit pe o poziție greșită, lucru ce a dus în cele din urmă și la greșeala din care s-a produs golul slovacilor.

La belgieni, nu e doar ultima șansă la EURO, este ultima șansă a generației, este generația lui De Bruyne, a lui Lukaku, ultima lor șansă să mai facă ceva la un EURO. De aceea, tind să spun că îmi e puțin teamă, chiar dacă am prins încredere, trebuie să trateze mult mai serios deoarece vin după o înfrângere. I-am văzut relaxați, individualiști, nu au arătat ca o echipă. (...)

Belgienii s-au bazat foarte mult pe calitatea indivuală a jucătorilor, absolut deloc nu au fost o echipă. Îl pun pe Doku în partea dreaptă, unde îl limitezi. E un jucător care dezechilibrează, nu a surprins cu nimic adversarul, a fost un jucător banal, normal, fără sclipire. El, totuși, la Manchester City face diferența”, a spus Ciprian Marica la Studio EURO 2024 de la PRO TV.

VIDEO Golul marcat de Schranz în meciul cu Belgia

VIDEO Rezumatul partidei România - Ucraina 3-0

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!