VIDEO EXCLUSIV Culmea! Cel mai slab jucător al meciului Spania - Franța 2-1 a fost un spaniol, dar „vina” e tot a francezilor

spania - franta EURO 2024 Fabian Ruiz Ligue 1 EURO 2024
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 11:35
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 11:38

Lamine Yamal și Dani Olmo au fost considerați cei mai valoroși jucători de pe teren. 

Spania - Franța 2-1 a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri desfășurate la ediția 2024 a campionatului european de fotbal.

În direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO, „Furia Roja” a demontat în doar cinci minute avantajul obținut de francezi prin lovitura de cap trimisă de Kolo Mouani.

Notele WhoScored îl dau pe Fabian Ruiz cel mai slab om de pe teren în meciul Spania - Franța 2-1

Lamine Yamal și Dani Olmo și-au confirmat statutul de „jucători-revelație” în fazele superioare ale UEFA EURO 2024, dar, surprinzător, WhoScored l-a notat pe un jucător iberic ca fiind cel mai slab de pe teren, în această partidă.

Notat cu doar 5,9, Fabian Ruiz (28 de ani) a fost considerat de algoritmul WhoScored jucătorul cu cea mai modestă prestație de pe teren. 


EURO 2024 | Rezumatul semifinalei Spania - Franța 2-1

Lamine Yamal, considerat „omul meciului”, cu o notă de 7,7. Dani Olmo, la egalitate

  • Locul 3 este ocupat de Jules Kounde, fundașul dreapta al francezilor primind o notă de 7,1, în ciuda autogolului marcat.

Mijlocașul clubului Paris Saint-Germain nu a fost deposedat de minge, dar a avut contribuții defensive limitate, reușind un singur tackling în meci.

Acest aspect statistic cântărește negativ în imaginea campionatului francez de fotbal, Fabian Ruiz fiind campion en-titre cu PSG. Parizienii au câștigat titlul la nouă puncte diferență față de AS Monaco. 


Răzvan Raț, despre accidentarea lui Alvaro Morata (10.07.2024)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!