„Rupt” de Toni Kroos, Pedri a avut o reacție genială la golul înscris de Yamal. Avantajul uriaș al Spaniei în finală

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 11:05
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 11:19

Pedri și Carvajal au fost marii absenți ai Spaniei în semifinala cu Franța, câștigată scor 2-1 pe stadionul din Munchen. 

Stadionul din Munchen a fost gazda a două dintre cele mai frumoase goluri înscrise la acest Campionat European de Fotbal din Germania.

Șuturile lui Nicolae Stanciu și Lamine Yamal se înscriu cu ușurință în topul celor mai spectaculoase reușite semnate la UEFA EURO 2024, însă golul tânărului spaniol are o greutate mai mare, indiscutabil.

Pedri, „bulversat” de golul înscris de Yamal în semifinala cu Franța, la 0-1

  • Așezat lângă Pedri, Carvajal a savurat la rândul său golul înscris de Yamal.
  • Fundașul Realului va putea juca în finala de pe Olympiastadion.

Nu doar că Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria campionatelor europene de fotbal, dar a reușit performanța de a-l bate pe Maignan cu un șut bară-gol în cel mai delicat moment din parcursul spaniolilor în acest turneu.

La 1-0 pentru Franța, Yamal și-a făcut curajul de a-l încerca pe goalkeeperul Milanului de la distanță semnificativă, iar inspirația execuției a conturat totul într-un moment istoric.

Un puști de 17 ani fără patru zile și atacantul lui Leipzig au făcut diferența împotriva Franței

Zecile de mii de spanioli din tribune au „explodat” într-o bucurie frenetică, iar la aceasta a contribuit inclusiv Pedri, care și-a apucat capul cu mâinile și a privit înmărmurit, preț de câteva secunde, încercând să cuprindă momentul tocmai întâmplat.

Golul lui Lamine Yamal l-a încurajat și pe Dani Olmo să își continue seria contribuțiilor decisive; după golul înscris împotriva Germaniei, fotbalistul lui Leipzig și-a făcut spațiu în careul francezilor și a șutat cu sete, neavând nevoie de devierea lui Kounde pentru a trece Spania în avantajul care s-a dovedit suficient pentru calificarea în finala de la Berlin.

Unul dintre marile avantaje posibile ale ibericilor va fi reprezentat de revenirea fundașului dreapta, Dani Carvajal, în echipa de start. 


Duminică, 14 iulie, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO, Spania va juca, de la ora 22:00, în finala UEFA EURO 2024. 


Florin Răducioiu: ”Sper ca Spania să câștige Campionatul European!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!