VIDEO EXCLUSIV "Ce trebuie să facă naționala pentru un rezultat bun?" Nicolae Stanciu a avut un discurs de lider + Mesaj pentru Edward Iordănescu

Nicolae Stanciu EURO 2024 Romania - Ucraina EURO 2024 Nicolae Stanciu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 18:46
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 18:59

România întâlnește Ucraina luni, de la 16:00, în primul meci din grupe la Campionatul European din Germania. 

Nicolae Stanciu a vorbit duminică seara la Pro TV, în cadrul emisiunii Studio EURO 2024. Într-o discuție cu Matilda Popa, corespondeta Pro TV de la EURO 2024, fotbalistul din Alba Iulia a răspuns ferm când a fost întrebat ce cadou i-au pregătit tricolorii selecționerului Edward Iordănescu. 

Antrenorul naționalei și-a serbat duminică ziua de naștere. 

  • Nicolae Stanciu / Foto - Gabriel Chirea

"(Lui Edi Iordănescu) I-am urat 'La Mulți Ani și multă sănătate", ne dorim să-i facem un cadou frumos și mâine și după 26 iunie să rămânem în Germania, ar fi cel mai frumos cadou pentru el. 

Va fi ceva special, unic pentru noi toți. Am mai trecut prin asta în 2016, știu exact ce se simte. (n.r.: Stanciu și Alibec sunt singurii tricolori care au fost în lotul României și la EURO 2016). Colegii mei vor realiza atunci ce înseamnă să porți tricooul echipei naționale, e cel mai important lucru. 

(ce ar trebui să facă naționala pentru un rezultat bun). Cred că echipa este conștientă de ce are în față și de ce trebuie să facă. Dacă ne menținem același spirit și să luptă unul pentru celălalt cum am făcut în preliminarii, vom face față cu brio și ne vom realiza obiectivul. 

(mesajul pentru fani) Mesajul meu e simplu: să fie alături de noi, să ne susțină, să cânte, să se bucure de acest meci, de ce vor trăi aici. Ceea ce dorim noi e să-i facem fericiți", a declarat Nicolae Stanciu, la emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV. 

VIDEO EXCLUSIV Interviu cu Nicolae Stanciu realizat de Matilda Popa

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!