VIDEO EXCLUSIV Edward Iordănescu este ferm înaintea debutului la EURO 2024: "Încrederea este totală"

edward iordanescu EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 18:31
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 19:08

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România debutează la turneul final din Germania împotriva Ucrainei. Partida se joacă luni (17 iunie), de la ora 16:00, în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

Mesajul selecționerului înaintea meciului cu Ucraina

Tricolorii au ajuns la Munchen cu o zi înainte, chiar de aniversarea lui Edward Iordănescu. Selecționerul a vorbit în exclusivitate pentru PRO TV și a transmis un mesaj puternic. 

"Suntem aici, e o sărbătoare a fotbalului. Dorința e să punem suflet, să facem cât mai bine. Să prezentăm cea mai bună versiune a noastră, finalul să fie cât mai departe de acum. Să avem satisfacția că am dat tot, că am făcut tot ce a depins de noi. 

Ne-am dorit să fim aici, merităm să fim aici. Încrederea în echipă este totală. Am muncit doi ani și jumătate, a fost o muncă continuă, am ajuns la un nivel care ne permite să sperăm. Privim cu bucurie, cu entuziasm și cu emoție debutul. 

Toată această emoție vine din dorința de a bucura românii, de a ne cinsti țara, de a face omaneii fericiți. Vrem să arătăm că atunci când există unitate, încredere, spirit, sacrificiu, orice este posibil.

În linii mari avem un lot aproximativ complet, sper să fim inspirați în deciziile pe care le vom lua.  Le promit românilor că vom da totul. Este parte din identitatea noastră", a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru PRO TV

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!