VIDEO EXCLUSIV Ce note a primit Federico Dimarco după gafa colosală din debutul meciului Italia - Albania de la EURO 2024

Federico Dimarco EURO 2024 nationala Albaniei nationala Italiei Nedim Bajrami EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 12:01
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 12:07

Campionatul European din Germania este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Italia a învins greu Albania, scor 2-1 în meciul de debut de la EURO 2024, dar memorabilă rămâne gafa făcută de Federico Dimarco, fundașul campion în Serie A cu Inter Milano, după doar câteva secunde de joc.

Eroarea teribilă la executarea unui simplu aut a determinat deschiderea scorului de către Nedim Bajrami, ulterior italienii revenind pentru o victorie la limită, după golurile lui Alessandro Bastoni (11) și Nicolo Barella (16).

”De neiertat” și ”Aruncare șocantă”

”Greșeala ar fi putut costa scump întreaga națională, dar reacția s-a văzut încă de la început. 

O prestație în clar-obscur pentru Federico Dimarco, pentru că, după greșeala inițială, fundașul lateral de la Inter a contribuit la ambele goluri”, a notat Tuttomercatoweb.

Pentru Corriere dello Sport nu a fost însă suficient: "De neiertat. O greșeală de școală de fotbal. Momentul de întuneric după 23 de secunde ne-a costat un 0-1. Apoi, o recuperare pe linia de tușă îi aduce aplauzele convinse și consolatoare ale lui Spalletti".

Pentru Gazzetta dello Sport, fundașul stânga a smuls totuși suficiența: "Aruncarea șocantă, apoi însă bun în a reacționa mental, intrând la primul gol (corner) și la al doilea cu pasa din spate. Aproape extremă".

Notele primite de Federico Dimarco în presa din Italia

Gazzetta dello Sport: 6

Corriere dello Sport: 5,5

Tuttosport: 5

Corriere della Sera: 6

La Repubblica: 5,5

Tuttomercatoweb: 5,5

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!