Ce au scris jurnaliștii de la The Guardian despre tricolori, după meciurile din grupe: "Au rezolvat totul într-o oră"

The Guardian EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 19:22
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 19:29

EURO 2024 este transmis pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania, 

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Jurnaliștii de la The Guardian au realizat o analiză a evoluției naționalelor, din faza grupelor, iar România a fost plasată pe locul 15.

"Munca României în faza grupelor s-a încheiat aproape într-o oră din primul meci împotriva Ucrainei, când a luat conducerea cu 3-0. Apoi mai aveau nevoie de un singur punct pentru a se califica, pe care l-au obținut în mod corespunzător împotriva Slovaciei, care avea nevoie și ea de un punct pentru a se califica.

Antrenorul Edward Iordanescu a fost insa furios după ce remiza a eliminat Ucraina. 'Toată lumea a făcut tot posibilul să arunce cu noroi în echipă, în munca noastră și în demnitatea noastră', a spus el. 'A fost rușinos. Ar fi trebuit să aștepte înainte să ne judece, dar au aruncat acest gunoi nu doar în noi, ci și în adversarul nostru. Dacă aveam să pierdem și să mergem acasă, am fi făcut-o cu demnitatea noastră intactă', a adăugat selecționerul. Legenda României, Gheorghe Hagi, a spus că înainte de turneu țara poate avea o echipă națională de care să fie mândră din nou și că nu se va teme de Olanda în optimile de finală", au scris britanicii.

VIDEO | Rezumat Slovacia - România 1-1


EURO 2024 | Rezumat Slovacia - România 1-1 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!