VIDEO EXCLUSIV Bun de plată! Cristiano Ronaldo riscă să fie amendat de UEFA pentru o faptă ilegală. De vină îi sunt bătăile inimii 

Cristiano Ronaldo amenda CR7 Portugalia - Franța UEFA EURO 2024 EURO 2024
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 07:59
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 07:59

Cristiano Ronaldo a comis o faptă de marketing ilegal în timpul UEFA EURO 2024. 

Cristiano Ronaldo (39 de ani) riscă să fie amendat de UEFA, deoarece s-ar face vinovat de ambuscadă de marketing. Aceasta constă în tentativa unei entități de a asocia o marcă cu un eveniment important pentru a beneficia de vizibilitate fără ca această parte să fie dispusă să suporte cheltuielile obligatorii pentru a deveni sponsor oficial al acelui eveniment. 

Sponsorizat personal de Whoop, companie care oferă date ca ritmul cardiac în timp real, Cristiano Ronaldo a permis ca în mediul public să apară informația potrivit căreia a reușit să își scadă pulsul de la 170 de bătăi per minut la 100, înainte de a înscrie penalty-ul din optimea cu Slovenia, în cadrul loviturilor de departajare.

  • Cristiano Ronaldo, jucător la Al Nassr/sursa foto: Getty

Cristiano Ronaldo poate fi amendat de UEFA pe bună dreptate

Vina lui Cristiano Ronaldo constă în permiterea apariției acestor date în mediul public, în contextul în care UEFA EURO 2024 are alți sponsori oficiali, printre care, evident, Cristiano Ronaldo nu se află, notează ojogo.pt.

Expert în marketing și sponsorizări, Ricardo Fort a declarat pe Twitter că acțiunea întreprinsă de Whoop și permisă de Ronaldo trebuie pedepsită.

CR7 a reușit să își scadă pulsul de la 170 la 100 de bătăi per minut, înaintea loviturilor de departajare

„E ilegal. Atât jucătorul, cât și compania trebuie să fie amendați,” punctează Fort. 

În timpul UEFA EURO 2012, atacantul danez, Nicklas Bendtner a fost amendat cu suma de 80,000 de euro după ce și-a arătat, în timpul meciului, lenjeria pe care era inscripționat brand-ul Paddy Power, sponsor personal al fotbalistului scandinav. 


EURO 2024 | Rezumat Portugalia - Slovenia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!