Kylian Mbappe a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a cerut să fie schimbat în Portugalia - Franța

Portugalia - Franța EURO 2024 kylian mbappe EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 16:39
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 16:38

Câștigătoarea din Portugalia - Franța s-a decis la loviturile de departajare, după ce în cele 120 de minute tabela de marcaj a rămas 0-0. Cu 5-3 a câștigat ”Cocoșul galic” la loteria penalty-urilor, care va întâlni Spania în semifinale.

Portugalia - Franța a avut loc la Hamburg, pe ”Volksparkstadion” și s-a văzut la Pro TV și pe VOYO. Cu aproape 48 de mii de spectatori în tribune, selecționata lui Didier Deschamps s-a impus cu greu la loviturile de departajare după 120 de minute intense.

Kylian Mbappe a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a cerut să fie schimbat în Portugalia - Franța

În minutul 106, Kylian Mbappe a șocat pe toată lumea. A cerut să fie scos de pe teren, iar selecționerul Franței l-a înlocuit cu Bradley Barcola, care a înscris al patrulea la loviturile de departajare.

După meci, Kylian Mbappe a fost sincer cu reprezentanții mass-media și a dezvăluit motivul pentru care a cerut să fie înlocuit în actul secund al prelungirilor. Francezul a reliefat faptul că s-a simțit mult prea obosit și că nu a mai putut continua meciul.

”La finalul timpului regulamentar am vorbit cu antrenorul. Am decis să mai încercăm o fisă, dar la pauza prelungirilor i-am spus că nu mai puteam, că eram prea obosit. Cred că trebuie să treci peste asta. Când ești căpitan, trebuie să fii acolo mereu.

Mereu am spus înainte de astfel de turnee că cel mai important lucru e să câștigi. Oamenii cred că e o glumă, dar uite că suntem aici. Am înscris doar o dată, dar suntem în semifinale și sunt fericit”, a spus Kylian Mbappe, potrivit GOAL.

Spania și Franța se vor întâlni în prima semifinală a EURO 2024. Partida este programată pe 9 iulie, de la ora 22:00, pe "Allianz Arena" din Munchen. Cealaltă semifinală va fi decisă în urma partidelor Olanda - Turcia și Anglia - Elveția.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!