VIDEO BBC îl înțeapă din nou pe Ronaldo după momentul "rușinos": "Bruno trebuie să-l lase pe Cristiano să bată!"

Cristiano Ronaldo Bruno Fernandes Franta Portugalia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 23:03
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 23:03

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a oferit un moment surprinzător în prima repriză a meciului Portugalia - Franța, din sferturile de finală de la EURO 2024.

În minutul 42, Portugalia a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Mike Maignan, poziție ușor laterală. Cristiano Ronaldo și-a făcut ritualul obișnuit înaintea executării unei astfel de faze fixe, însă nu el a executat, ci Bruno Fernandes, care a trimis peste poartă.

BBC continuă să îl înțepe pe Cristiano Ronaldo 

Momentul i-a surprins inclusiv pe regizori. În momentul în care Bruno Fernandes a executat, camera era pe Cristiano Ronaldo, care a preferat totuși să îl lase pe jucătorul lui Manchester United să bată.

BBC a comentat momentul într-o manieră ușor ironică: "Surpriză! Cristiano Ronaldo dă impresia că el urmează să bată lovitură liberă, dar Bruno Fernandes este cel care își încearcă norocul și ratează ținta. Bruno, gata, ai avut șansa ta acum".

Chris Sutton (51 de ani), fostul atacant englez de la Celtic, Blackburn, Norwich sau Chelsea, a comentat și el pentru BBC în aceeași manieră ironică: "Bruno Fernandes trebuia să-l lase pe Cristiano Ronaldo să bată lovitura asta liberă!".

Comentariile ironice vin după ce Cristiano Ronaldo a executat practic toate fazele fixe ale Portugaliei de până acum. La meciul cu Slovenia, din optimi, CR7 a luat mingea de fiecare dată la cele patru lovituri libere periculoase pe care le-a avut echipa sa, însă nu a înscris. Nu a făcut-o nici din penalty, în minutul 105.

După meciul cu Slovenia, Cristiano Ronaldo a fost luat peste picior de BBC. La rezumatul meciului, pe grafica televiziunii britanice a apărut textul "Misstiano Penaldo".

John Terry, fostul căpitan de la Chelsea, a reacționat atunci dur după ironia celor de la BBC: "BBC, ce ați făcut este rușinos", a scris englezul, pe Instagram.

VIDEO Cristiano Ronaldo l-a lăsat pe Bruno Fernandes să execute o lovitură liberă în Portugalia - Franța

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!