Basarab Panduru 'a tăiat în carne vie', după Belgia - România 2-0: "Nu e corect!"

EURO 2024 Basarab Panduru Belgia Romania EURO 2024 Basarab Panduru / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 00:30
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 00:28

EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO,

România a fost învinsă de Belgia cu 2-0 în a doua rundă a fazei grupelor de la EURO 2024, într-un meci disputat pe stadionul "RheinEnergieStadion" din Köln.

După această înfrângere, calificarea României în optimile de finală va depinde de ultimul meci din grupă, împotriva Slovaciei, programat miercuri la ora 19:00.

  • Basarab Panduru / Sursă Foto - captură ProTV/Sport.ro

Basarab Panduru: "Nu e corect scorul"

Basarab Panduru, fost internațional, a precizat că, deși scorul nu reflectă complet desfășurarea jocului, România a avut noroc să scape doar cu 2-0.

"Nu, nu e corect scorul (n.r. - 2-0). Eu cred că au avut multe ocazii, e bine că am scăpat doar cu 2-0, putea fi mai mult. Noi am avut prima ocazie prin Man, când a tras cu dreptul. Ei au avut multe ocazii şi nu cred că e corect scorul. În meciul din seara asta mi s-a părut că nu a depins de noi absolut deloc, niciodată nu depindea de noi, nu conta ce facem noi. Aveam impresia că ne pot da gol când vor, deși belgienii au avut o linie defensivă slăbuţă", a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Belgia a prestat un joc mai bun

Panduru a evidențiat că Belgia a controlat jocul datorită calității individuale superioare a jucătorilor săi:

"E clar că au jucători buni de la mijloc în sus, au controlat jocul, au fost mai buni decât noi şi cred că nu prea avem ce să învăţăm în seara asta, că nu cred că putem învăţa ceva dintr-un joc dominat de ei şi din care au făcut ce au vrut", a mai spus fostul internațional.

Referitor la șansele României în meciul decisiv cu Slovacia, Panduru și-a exprimat îngrijorarea că echipa a arătat mai slab decât în primul meci, când a învins Ucraina cu 3-0:

"Cum ajungem la meciul ăla cu Slovacia? Deja parcă suntem sub ce am fost la primul meci", a concis Basarab Panduru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!