Basarab Panduru a spus tot ce era de zis, după egalul rușinos cu Liechtenstein

EURO 2024 Basarab Panduru Liechtenstein Romania EURO 2024 Basarab Panduru / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 01:02
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 01:02

Naționala României a terminat la egalitate, scor 0-0, cu selecționata din Liechtenstein vineri seară, pe stadionul Steaua din capitală. 

Acest meci a fost ultimul test amical înainte de participarea la Campionatul European din 2024.

Fostul internațional Basarab Panduru a avut un discurs dur cu privire la prestația tricolorilor, unde a scos în evidență problemele evidente ale echipei.

  • Basarab Panduru / Sursă Foto - captură ProTV/Sport.ro

Basarab Panduru: „Ceva nu e în ordine”

Basarab Panduru a comentat prestația echipei naționale într-un ton dezamăgit și ironic și a vorbit despre lipsa de eficiență și de profesionalism în fața porții.

„Au fost ceva tentative, dar ce să spun după 0-0? Nu mă așteptam 0-0, când am văzut echipa nu așteptam nici 5-0. Ceva nu e în ordine, dar la ce jucători au fost zici că... Dar nici așa nu merge, nici așa nu ești corect. Cauți o scuză care nu există sub nicio formă! Mie cel mai mult mi-a plăcut la Pușcaș când îi vine mingea vrea să dea cu capul, după dă cu umărul și după își pune mâinile în cap, înseamnă că cu umărul a vrut să dea”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport.

„Chiar nu are rost să dau nume, să dau vina pe cineva, să scot în evidență pe cineva, vreau să îi las să plece liniștiți. Nu are sens să spunem nimic. Cred că e mai bine așa liniște pentru toată lumea. Vezi acum Stanciu... Nu ne trebuie din ăstea pentru că uite ce nenorocire vine după amicalul cu Bulgaria. Noi tot timpul căutăm scuze, trebuia să îi bați pe ăștia”, a adăugat Panduru.

Pregătiri pentru EURO 2024

În ciuda rezultatelor dezamăgitoare din meciurile amicale, România se pregătește pentru meciurile dificile de la EURO 2024, unde va avea ocazia să arate o performanță mai bună în fața unor adversari puternici.

Campionatul European din Germania 2024 va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie și va oferi suporterilor o acoperire completă a competiției.

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!