VIDEO EXCLUSIV "Bancu nu îi vedea decât numărul de pe tricou". Răzvan Raț a dezvăluit unde s-a făcut diferența dintre România și Belgia

Razvan Rat Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 09:33
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 10:16

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După primele două meciuri din grupă, România este lider și va juca partida decisivă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului împotriva Slovaciei, la Frankfurt, miercuri (26 iunie), de la ora 19:00, în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

Invitat la Studio EURO 2024, Răzvan Raț a vorbit despre înfrângerea suferită de tricolori în confruntarea cu Belgia, mărturisind că diferența de valoare individuală și-a pus amprenta asupra scorului. 

"Sunt din altă ligă, pentru că vezi jucători de altă clasă, cu tot respectul pentru ai noștri. Fără să jignesc pe cineva. De Bruyne, Lukaku, Doku... și Trossard. A intrat și parcă îi luase foc casa. În sensul în care a făcut niște curse în care Bancu nu îi vedea decât numărul de pe tricou. Avea alt ritm, deși nu a fost foarte lucid. Părea din altă lume. Joacă pe Arsenal și a fost pe bancă", a declarat Răzvan Raț, la Studio EURO 2024.

Probleme cu gazonul de pe arena din Frankfurt

Înaintea duelului dintre România și Slovacia, Germania a jucat pe același stadion, în ultimul meci din grupă, contra Elveției. Julian Nagelsmann s-a plâns de starea gazonului, explicând că ar putea apărea accidentări grave. 

"Am puține speranțe că gazonul va arăta mai bine la ora meciului. Iarba pur și simplu nu-i bună, este foarte grasă, foarte moale. Nu a crescut bine după jocurile din NFL.

Nu sunt îngrijorat de meciul de fotbal, cât mi-e teamă de accidentări. Dacă lucrurile merg prost, s-ar putea termina cu rupturi de ligament încrucișat. 

Este ca și cum ai conduce iarna cu cauciucuri de vară", a declarat selecționerul Germaniei, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Elveția. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!