EXCLUSIV Raț are un pronostic rezervat după Belgia - România 2-0: "E limita noastră"

Romania EURO 2024 Razvan Rat EURO 2024 România / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 00:45
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 00:50

Echipa națională a revenit cu picioarele pe pământ după înfrângerea cu Belgia, scor 0-2, din a doua rundă.

Fostul internațional Răzvan Raț (43 de ani) este de părere că România a jucat la cel mai înalt nivel împotriva Belgiei. Raț spune că tricolorii nu ar fi putut obține mai mult din acest joc.

Raț are un pronostic rezervat după Belgia - România 2-0

Întrebat despre șansele privind calificarea în optimile de finală, Raț spune că România poate profita de această oportunitate:

"Noi am arătat cea mai bună versiune a noastră. Belgia ne-a bătut. Putea fi și mai rău în contextul în care cred că belgienii pot și mai mult. Noi am arătat foarte bine și e cea mai bună versiune a noastră. Dar, e limita noastră. Și dacă te califici de pe locul doi sau locul trei...

Pe locul trei va fi complicat. Dai peste băieții buni și veseli și atunci va fi foarte greu. Într-adevăr, ne putem califica. Avem 75-80% șanse. Ne putem califica și cu o înfrângere. Există posibilitatea asta", a declarat Răzvan Raț, la Studio EURO 2024, de la PRO TV.

VIDEO Rezumatul meciului Belgia - România

Calificarea se decide miercuri

Grupa E este cea mai echilibrată de la EURO 2024. România, Belgia, Slovacia și Ucraina au câte trei puncte după primele două runde.

În ultima etapă vor avea loc meciurile România - Slovacia și Ucraina - Belgia. Ambele partide vor începe la ora 19:00, ora României. Partida tricolorilor va fi în direct pe PRO TV, iar celălalt duel din grupă va putea fi urmărit pe PRO ARENA.

Campionatul European din Germania 2024 are loc în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!