Anunț surprinzător făcut de Didier Deschamps în cazul lui Kylian Mbappe!

kylian mbappe Didier Deschamps nationala frantei EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 20:39
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 20:44

Veste bună primită de Franța înaintea meciului cu Olanda de la Campionatul European, programat să se dispute vineri, la Leipzig, de la ora 22:00.

Didier Deschamps, antrenorul naționalei Franței, i-a luat prin surprindere pe francezi când a dezvăluit că recuperarea starului francez decurge foarte bine și că acesta ar putea fi pe teren cu Olanda.

"Totul decurge conform planului după fractura de nas. Vom face tot posibilul pentru a fi disponibil mâine. Evident că va purta o mască, dar nu voi dezvălui cine a fabricat-o sau cum este", a spus Didier Deschamps.

Cum arată masca pe care o va purta Mbappe

Mbappe și-a fracturat nasul în urma unei ciocniri cu fundașul austriac Kevin Danso și a fost înlocuit în minutul 90 al meciului.

Naționala Franței a publicat o imagine cu masca de protecție purtată de Kylian Mbappe la antrenament. Cu aceeași mască este așteptat să evolueze și în partida cu Olanda - vezi masca AICI.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!