GALERIE FOTO Cum arată masca lui Kylian Mbappe pentru meciul Franța - Olanda + ce spune Didier Deschamps

EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 20:10
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 20:28

Kylian Mbappe (25 de ani) s-a accidentat în meciul Austria - Franța 0-1, de la EURO 2024, însă noul jucător al lui Real Madrid este așteptat înapoi pe teren.

Mbappe și-a fracturat nasul în urma unei ciocniri cu fundașul austriac Kevin Danso și a fost înlocuit în minutul 90 al meciului. Totuși, sunt șanse mari ca atacantul Franței să joace împotriva Olandei, vineri, de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Kylian Mbappe va purta o mască de protecție la EURO 2024

Naționala Franței a publicat o imagine cu masca de protecție purtată de Kylian Mbappe la antrenament. Cu aceeași mască este așteptat să evolueze și în partida cu Olanda.

La conferința de presă premergătoare meciului, selecționerul Didier Deschamps a anunțat că "totul merge în direcția corectă", iar Kylian Mbappe ar trebui să joace contra Olandei.

"Totul merge în direcția corectă. După șocul major prin care a trecut și a adus și consecințe, ieri s-a antrenat puțin, iar în seara aceasta va face la fel. Lucrurile merg bine și ne așteptăm să fie disponibil mâine", a spus Didier Deschamps.

VIDEO Accidentarea lui Kylian Mbappe din meciul Austria - Franța

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!