Decizia luată de Kylian Mbappe după accidentarea suferită în meciul cu Austria de la EURO 2024! Anunțul venit din Franța

kylian mbappe Franta Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 18:28
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 18:28

Franța a debutat cu o victorie la EURO 2024, 1-0 cu Austria, însă acest succes i-a costat scump pe francezi.

Cocoșul Galic a obținut victoria după un meci de luptă, la finalul căruia Kylian Mbappe a suferit o accidentare îngrozitoare.

Kylian Mbappe vrea să joace împotriva Olandei

În minutul 85, la un corner executat la poarta Austriei, Mbappe a încercat să trimită cu capul, dar s-a lovit de un adversar și și-a rupt nasul. Mbappe a început să sângereze abundent și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp după meci, în presa din Franța s-a vehiculat că Mbappe va avea nevoie de zece zile pentru a se reface, iar ulterior a apărut informația potrivit căreia fotbalistul va rata doar meciul cu Olanda de la EURO 2024.

Totuși, conform RMC Sport, Kylian Mbappe își dorește să joace vineri împotriva Olandei. Totuși, francezii anunță că starul care din următorul sezon va îmbrăca tricoul lui Real Madrid este într-o cursă contracronometru în ceea ce privește masca de protecție pe care va fi nevoit să o poarte la următoarele meciuri.

Aceasta va trebui confecționată special pentru atacantul Franței, iar producătorul a avut la dispoziție doar câteva zile să realizeze masca.

Echipa Franței a ajuns joi la Leipzig, unde vor întâlni Olanda. Kylian Mbappe nu a purtat nici bandajul cu care a fost surprins zilele trecute la antrenamente, dar nici mască de protecție. Starul Franței a fost surprins cu ochelari de soare. La conferința de presă, alături de selecționerul Didier Deschamps și-a făcut apariția Antoine Griezmann. 

VIDEO Accidentarea suferită de Kylian Mbappe la meciul cu Austria

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!