VIDEO EXCLUSIV "Am văzut cum se 'omoară' pentru rezultat". Un ucrainean din Superligă nu a avut milă de tricolori

Romania EURO 2024 Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 16:34
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 16:32

România a debutat cu dreptul la EURO 2024, competiție transmisă în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Naționala pregătită de Edward Iordănescu s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu Ucraina și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului final.

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Alan Aussi a vorbit despre România - Ucraina 3-0

Fundașul de 22 de ani a analizat partida de la Munchen pentru publicația ua-football, explicând că românii sunt impresionanți din punct de vedere psihic. 

"Jucători foarte buni, doi sunt de la echipa mea, Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea. În opinia mea, sunt fotbaliști de mare calitate care pot performa foarte bine la EURO.

Am avut inițiativa (n.r. - Ucraina) în primele 20-25 de minute. A fost o problemă spre finalul primei reprize. După gol, români au crezut în ei, în timp ce ai noștri nu și-au mai revenit. 

Românii au un psihic foarte puternic. De șase luni, de când sunt aici (n.r. - la CFR Cluj) am văzut cum se 'omoară' pentru rezultat în meciurile din campionat. Din punct de vedere fizic sunt foarte bine pregătiți. Ar putea juca încă un meci în aceeași zi. Nu se poate spune că echipa noastră nu și-a dorit să câștige, dar în acest meci, România a avut mai multă râvnă.

Mi s-a părut că Ucraina și-a dorit să câștige meciul prin pricepere și tehnică. Sunt sigur că acest lucru nu se va mai întâmpla cu slovacii", a declarat Alan Aussi. 

Programul României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!