Revoltă în Ucraina după meciul cu România: "O rușine!" Cum a fost numit Nicolae Stanciu

Romania Nicolae Stanciu Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 12:10

Ucrainenii nu pot trece ușor peste eșecul drastic suferit în primul meci de la EURO 2024, 0-3 contra României, la Munchen, în grupa E de la turneul fianl.

Cu un lot cotat la 379 de milioane de euro, de mai bine de patru ori peste cel al României, Ucraina a suferit un eșec drastic la Munchen. Vedetele Lunin, Dovbyk, Zinchenko sau Mudryk au impresionat doar la capitolul posesie.

Reacție dură în Ucraina după eșecul contra României: "Bătuți de bunicul din Arabia Saudită, băiatul din Serie B și rezerva unui outsider din LaLiga"

Rezultatul de la Munchen nu a fost primit deloc bine în Ucraina. Jurnalistul și comentatorul TV Viktor Vatsko a lansat o adevărată tiradă la adresa "celei mai puternice generații din istoria fotbalului ucrainean".

Vatsko îl numește pe Nicolae Stanciu "bunicul din Arabia Saudită" și vorbește despre diferența uriașă dintre evaluările celor două naționale. O diferență care nu s-a văzut în teren, cel puțin nu în favoarea Ucrainei.

"A fost o rușine. Se vorbește mult despre tactică, despre posesie, despre scheme sau alte tâmpenii științifice la modă în fotbalul modern, însă realitatea este alta. Cea mai puternică generație din istoria fotbalului ucrainean este gata!

300 de milioane, 150 de milioane, 100 de milioane, 70 de milioane, 50 de milioane. Președinții, impresarii, managerii visează la sume uriașe pentru jucătorii lor, însă ei au fost bătuți de bunicul din Arabia Saudită, de un băiat din Serie B și de o rezervă a unui outsider din LaLiga", a spus Viktor Vatsko, citat de Tribuna.

  • Presa din Ucraina a reacționat imediat după meciul de pe Allianz Arena. "România a distrus-o pe Ucraina, un fiasco total, o catastrofă pentru toată lumea", a titrat football24.ua, în timp ce ua-football.com a scris, simplu: "Catastrofă!".

REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!