Alex Mitriță, cerut cu insistență la EURO de un fost internațional: "Băi, băiatule! Nu are cum să lipsească!" Turneul din Germania e LIVE pe Pro TV, Pro Arena și VOYO

Alexandru Mitrita alex mitrita EURO 2024 nationala Romaniei de fotbal Universitatea Craiova EURO 2024 Alexandru Mitriță / Sport Pictures
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 13:09
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 13:15

Campionatul European din Germania este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Florin Prunea, fost portar al "Generației de Aur", a stat și a examinat lotul echipei naționale și a ajuns la concluzia că nu înțelege decizia selecționerului Edi Iordănescu de a nu-l convoca la EURO 2024 pe Alexandru Mitriță, "Piticul atomic" de la Universitatea Craiova.

Florin Prunea: "Nu au cum să lipsească!"

Fostul portar susține că Alex Mitriță este este motorul echipei din Bănie și că împarte podiumul de "cel mai bun jucător" a Superligii României alături de Florinel Coman.

  • Alex Mitriță, în Oțelul - Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Prunea este de părere că selecționerul României ar trebui să mizeze și pe serviciile atacantului lui Mihai Rotaru și că nu îl vede lipsească în niciun caz din lotul pentru turneul final din Germania, transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

”Din punctul meu de vedere, nu că l-aș lua, dar nu am nicio scuză să nu-l iau! Normal că l-aș lua! Discuția pe care a avut-o Edi (n.r. Edi Iordănescu) cu el la un moment dat, în care au clarificat niște lucruri, ce rost a mai avut?

Cred că în primul rând a vrut să-i spună: «Băi băiatule, uite unde ai greșit. Haide să încercăm să remediem». Acum ce să mai facă săracul? Nu are ce să mai facă! Cred că i-a zis: «Tu vezi-ți de treaba ta și cu siguranță că ai șansa ta!».

De la discuția aia, chiar că joacă, nu ai ce să zici. Este locomotiva acestei echipe, iar el și Florinel Coman sunt jucătorii numărul 1 ai competiției interne. Nu au cum să lipsească! S-a mai mărit și lista”, a declarat Prunea, conform Digi Sport.

 

Cifrele lui Alexandru Mitriță

În acest sezon, wingerul din Bănie și-a trecut în cont:

  • 38 de meciuri jucate
  • 16 goluri marcate
  • 12 pase de gol livrate
  • 3,060 minute prestate în tricoul Universității Craiova
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!