Adrian Mutu, viitor selecționer? Ce răspuns a oferit "Briliantul"

Adrian Mutu Anghel Iordanescu edi iordanescu EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 15:46
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 15:46

Adrian Mutu, una dintre figurile emblematice ale fotbalului românesc, a oferit un răspuns clar în privința posibilității de a prelua conducerea echipei naționale a României, după eliminarea din optimile de finală ale EURO 2024 împotriva Olandei.

După ce contractul lui Edward Iordănescu, actualul selecționer, a expirat și acesta a lăsat de înțeles că e gata să plece, speculațiile privind un nou selecționer au început să apară.

Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, a fost considerat principalul favorit pentru a prelua funcția de selecționer național.

Adrian Mutu, viitor selecționer? Ce a răspuns "Briliantul"

Întrebat dacă își dorește să devină selecționer, Adrian Mutu a fost direct în răspunsul său.

”Nu, hai să nu vorbim de asta. Îmi place mai mult să fiu antrenor la o echipă de club, sincer vă zic. Nu aș putea să dau un răspuns în ceea ce privește această problemă. Nu știu ce răspuns aș da, în momentul ăsta vreau să antrenez o echipă de club, nu mă gândesc la alte lucruri”, a declarat Adrian Mutu, conform Fanatik.

Deși a recunoscut că postul de selecționer ar putea fi o oportunitate valoroasă, Mutu a subliniat preferința sa pentru managementul unei echipe de club în acest moment al carierei sale.

”Sunt și alți antrenori mult mai în vârstă și experimentați care sunt liberi, poate ei sunt mai indicați pentru postul acesta,” a adăugat "Briliantul".

Adi Mutu a scris șase cuvinte după eliminarea României de la EURO 2024

Imediat după meci, Adrian Mutu, fost internațional român și actual antrenor, a scris pe rețelele social media un mesaj format din șase cuvinte, în care și-a exprimat bucuria față de reprezentativa României.

”Capul sus, băieți! Mândru de voi”, a fost mesajul postat de Adi Mutu pe contul său oficial de Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!