Gigi Becali, comentarii tranșante după eliminarea României de la EURO 2024: "Diferență de la cer la pământ"

Gigi Becali EURO 2024 Olanda Romania EURO 2024 Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 14:57
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 14:58

Gigi Becali, faimosul patron al FCSB-ului și o figură cunoscută în lumea fotbalului românesc, a făcut declarații dure după eliminarea României din optimile de finală ale Campionatului European 2024, unde echipa a fost învinsă clar de Olanda cu scorul de 0-3.

După meciul în care România a fost surclasată de Olanda, Gigi Becali a prezentat o perspectivă sinceră și neîndulcită asupra performanței naționalei române.

În stilul său caracteristic, Becali a făcut comparații dramatice pentru a sublinia diferențele de nivel dintre echipele implicate.

  • Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea

Gigi Becali: "Se bate o Dacie cu Rolls Royce"

”Semnele erau să ne calificăm, toate au fost în favoarea noastră. Cu un gol în fața Slovaciei, am trecut de pe ultimul loc pe primul. Nu m-am gândit că putem bate Olanda, o puteam face doar ajutați de Dumnezeu. Dacă El ne lasă la plutire, ne spulberă. Nu poți să te pui cu El. E diferență de la cer la pământ. Se bate o Dacie cu Rolls Royce," a declarat Becali, conform Fanatik.

Latifundiarul din Pipera a continuat să comenteze despre disparitățile de valoare dintre jucătorii celor două echipe. 

"Olanda are jucători de 200 de milioane, noi valorăm 50 toți. Fără noroc, nu te poți bate cu ăștia", a mai spus patronul.

Referindu-se la eforturile naționalei române și la strategia adoptată în meci, Becali a evidențiat lipsa de posesie și a recunoscut superioritatea adversarilor.

"Nu poți juca fotbal cu ăștia, nici cu Ucraina nu am avut mingea, sunt de cinci ori mai valoroși decât noi și ei", a adăugat Becali.

Gigi Becali despre eforturile lui Iordănescu Junior

Ca să încheie cu o notă de apreciere pentru selecționerul naționalei, Gigi Becali a menționat: "A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am realizat și gata".

Program sferturi de finală EURO 2024

Cu Olanda calificată în sferturile de finală ale EURO 2024, "Portocala mecanică" se pregătește acum pentru un duel crucial împotriva Turciei.

  • Spania - Germania, 5 iulie, ora 18:00 (Stuttgart)
  • Portugalia - Franța, 5 iulie, ora 21:00 (Hamburg)
  • Olanda - Turcia, 6 iulie, ora 18:00 (Berlin)
  • Anglia - Elveția, 6 iulie, ora 21:00 (Dusseldorf)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!